Bereid je voor op de zomer met onze zonnebrillen
25 keer preciezer meten
Gevestigd in Ommen
25 jaar ervaring

Winkel Voor Zien

Openingstijden

Di: 09:30 - 17:30
Wo: 09:30 - 17:30
Do: 09:30 - 17:30
Vr: 09:30 - 17:30
Za: 09:30 - 17:00
Koopavond: op afspraak

Kom in de winkel

11 april plein 10
7731 CD Ommen

mail@voorzienoptiek.nl
0529 703 333

Op 23 december 2023 was het eindelijk zover: de opening van onze eigen brillenwinkel. Een droom die is uitgekomen!
Gastvrijheid, persoonlijk advies en innovatie staan voorop.

Voor Zien optiek is ontstaan uit de passie voor het optiekvak, gastvrijheid en techniek. Wouter heeft met een afgeronde hotelschool de kneepjes van het gastheerschap al vroeg in de vingers. De rol om mensen een welkom ontvangst te geven heb ik altijd superbelangrijk gevonden. Tegelijkertijd zie je dat hier nog zo veel kansen liggen. Dat is de basis geweest van Voor Zien optiek.
Na 23 jaar voor 2 werkgevers te hebben gewerkt en veel te hebben geleerd wilde ik het zelf in de praktijk brengen. Ik streef ernaar mensen een welkom gevoel te geven en mijn ervaring en kennis van brillen en contactlenzen te delen, met als doel de beste kijkoplossing voor jou te vinden!

Het winkelinterieur is grotendeels vervaardigd met hulp van goede vrienden en familie. Het doel was een sfeervolle winkel te creëren met een huiselijke, warme uitstraling.

Wouter is het gezicht van de winkel, hij startte in 2001 in de optiek. Met ruim 23 jaar ervaring in de brillen en 19 jaar in contactlenzen zorgt hij voor alle kijkoplossingen. Hij wordt blij van een leuke uitdaging en van tevreden klanten.
Alyne haar inbreng concentreert zich vooral achter de schermen, zij assisteert met administratie, social media en toekomstvisie. Alyne heeft naast haar hulp achter de schermen nog een administratieve baan in de zorg. Alyne wordt blij van een georganiseerde administratie. Samen hebben we 2 zoons, Mike en Damian.

‘Voor Zien’ staat voor alle producten en diensten die wij bieden. ‘Van alles Voor Zien’, dat is de letterlijke vertaling. Dat betekent concreet brillenglazen, monturen, zonnebrillen, contactlenzen, maar ook kijkadviezen of schoonmaakadviezen (voor de bril), oogdruppels en lensinstructies. Alles wat nodig is om jouw kijkleven makkelijker te maken.

Welkom bij Voor Zien optiek!