Bereid je voor op de zomer met onze zonnebrillen
25 keer preciezer meten
Gevestigd in Ommen
25 jaar ervaring

Voor Zien Optiek geopend!

OMMEN – Sinds 23 december heeft het centrum van Ommen er een nieuwe winkel bij: een opticien genaamd Voor Zien optiek.

Voor Zien optiek, een onafhankelijke optiekzaak, richt zich op verschillende soorten ‘kijkoplossingen’ en persoonlijk advies. Opticien Wouter Bouma: “Tegenwoordig worden onze ogen anders belast dan vijftien jaar geleden en ook onze behoefte om steeds beter en meer te zien wordt groter. Veel mensen lopen rond met klachten waarvan ze denken dat het hoort bij bijvoorbeeld een lange werkdag, terwijl er misschien een oplossing is waarvan ze het bestaan niet weten. Voor Zien optiek denkt graag mee en adviseert.”
Wouter heeft 24 jaar ervaring als opticien en 19 jaar als contactlensspecialist. “Niets maakt mij blijer dan mijn klanten met de juiste bril of contactlenzen naar huis te laten gaan. Zeker de niet voor de hand liggende kijkklachten vind ik een uitdaging. Door mijn ervaring en mijn zelfstandigheid kan ik meer bieden dan de gemiddelde opticien.”
Bij Voor Zien optiek kan iedereen terecht voor de nieuwste brilmode, contactlenzen in alle soorten en maten, maar ook voor een gratis APK van de ogen of van een bestaande bril. En wie benieuwd is naar hoe de winkel er uit ziet: de koffie staat altijd klaar!

Bron: VechtdalCentraal